Tala Fou

itulau_fanua

Auala e Taofia ai lou Wig Mai Maligi & Maasiasi Oe

Ua e ausia nei tulaga?Ua fa'apipi'i lau laulu, fa'atautaia lau pisinisi i mea matagofie uma, ona amata loa lea ona e lagona pe va'ai fo'i fa'alavalava o lauulu i lou teuga po'o lou nofoa.O nisi taimi e le o oe lava e matauina le faamaligiina.Masalo o lou to'alua na fa'afefe lona lima i lou lauulu po'o se tasi na fai se tala ula i lona iloa na e i ai iina ona na e tu'u lau lauulu i luga o lou nofoa... e mafai ona talatala pe a maligi lou lauulu po'o lou lauulu lauulu!

rfd (2)

O le mea e lelei ai, o loʻo i ai auala e puipuia ai le faʻamaligiina ma faʻaitiitia ai pe a amata.Ma ua matou i ai iinei e faailoa atu ia te oe mea uma e tatau ona e iloa.

Faamolemole ia matau o nisi faamaligiina e masani lava ma e tatau ona malamalama pe afai e iai au iunite mo se taimi umi.

rfd (3)

E mafai faapefea ona ou taofia le wig mai le alu ese?

Tausia lou lane, Ulaga ma wig

1. Aua le valu le ulu i totonu o le iunite

E faaosooso, ae aua le faia, sis.A e taumafai e oʻo atu i lou ulu e aunoa ma le aveeseina o le iunite, e te tuʻuina le tele o le faʻamamafa i luga o le lane poʻo le ie i lau wig.O le a saeia le lane ma le pulou, faʻatautaia le togi ese o manoa faataamilo i lena vaega o le lauulu.

2. Ia agamalu i lau manoa

O le lane e fai si ma'ale'ale, o lea afai e te talatala i ai, fa'ata'ita'iga, se'i ese lou wig mai lou ulu e ono masae ai lou wig.E tau atu i le masae o le lane ma le maligi o lauulu.

Motugaafa: Afai e te filifili e momoe ma lou wig, faʻamau le vaega lane i lalo ma moe i se pulou satin.I la tatou momoe, tatou te togiina ma liliu, ina ia mafai ona tatou tatalaina le kelu pe faʻaleagaina foi le lane pe a tatou le puipuia lelei.

3. Fa'aaogā fa'amau fa'amau i lau iunite

E galue fa'amaufa'ailoga nonoa e ala i le fa'atupuina o se fa'aafi i luga o nonoa i le pito i lalo o lau iunite, e taofia ai mai le tatalaina.Fa'aaogā se fa'amau fa'amau e puipuia pe fa'aitiitia ai le fa'amaligi pe afai o lo'o e tauivi ma ia.

Tausia lou lauulu

1. Aua e te fufuluina lou lauulu soona po o le soona

Pe a lavelave lou fulufulu, e faigofie ona taumafai e toso ese, ae taumafai e aloese mai ai.Manatua e selu malie le lauulu mai a'a e oo i pito.Afai ua lavelave lau lauulu, amata i le tamatamailima, alu i se selu nifo lautele, ona faaaoga lea o se pulumu po o se u'amea fa'a'u'u e fesoasoani ai i le faasolosolo malie o le tausiga o na pipili.

rfd (4)

2. Faʻaeteete i mea vevela

E pei lava o le lauulu i luga o lou ulu, o le lauulu i luga o lau wig e maaleale i le vevela ma vailaʻau i tagata malolo.O lea ia aloese mai le faʻaaogaina o le tele o le vevela i luga o lou lauulu ma a e faʻaogaina le vevela, faʻaaoga se vevela-anti-loi ma taofi i lalo i le mea e mafai ai.

O isi mea e tatau ona matauina

I se tulaga lautele, o le laʻititi laʻititi o le wig, o le faigofie foi ona paʻu i fafo, o se faiga e le mafai ona aloese mai ai.Mo se faʻataʻitaʻiga, lauulu saʻo i le tele o gaioiga aʻo leʻi faia le 4C wigs, o nei faiga o le a faʻaumatia ai le malosi o le uluaʻi lauulu.O lea e tatau ai ona e tausia le laʻititi laʻititi o le wig.

Ae o nisi taimi e tusa lava pe e te faʻataʻitaʻiina metotia uma, e le o manino le iʻuga.O iinei e tatau ona tatou mafaufau i ai, o le lelei o le wig na e faʻatauina e iai se faʻafitauli.E fautuaina e te mafaufau e faʻatau lau wig mai se faleoloa faʻalagolago e aloese ai mai faʻafitauli lelei.


Taimi meli: Mati-02-2023
+8618839967198